ASADO IN DE VLAAMSE ARDENNEN

ASADO is de techniek en de sociale gebeurtenis van het houden of bijwonen van een barbecue.

Het geluid van knisperend houtvuur, de geur van verse kruiden, uitzicht op prachtige natuur en de zon die langzaam verdwijnt achter de wolken en dat terwijl je in een warme,sfeervol ingerichte tent aan een goed glaasje wijn of sap nipt.

Start ASADO 1/7 – EIND AUGUSTUS – OPENINGSDAGEN

Avond start om 19u
Middag start om 12u

VRIJDAGAVOND | ZATERDAGAVOND | ZONDAGMIDDAG | MAANDAGAVOND

ATELIER GIST ZAL IN DE PERIODE VAN ONZE POP-UP ENKEL OPEN ZIJN OP VRIJDAG & ZATERDAGAVOND.

Laat de zon en blije gezichten maar komen.

TOT SNEL x

– Atelier Gist x Asado

Wat kan je verwachten?

Losse a la carte gerechten die 1 voor 1 het vuur hebben gezien. Vlees, groenten en vis. Alles op smaak gebracht met verse kruiden uit eigen tuin.

Heb jij ook zin om te genieten van de rust en de natuur? Hou dan zeker onze pagina en website in de gaten om te reserveren.

Iedereen is welkom, klein en groot.

Menu

TO SHARE

Zuurdesembrood met bruine boter – 6
Bordje assortiment gerijpte charcuterie – 24
Yellowtail – Tepache – Koolrabi – 24
Gerookte zalmforel – Tomaat – Nduja – Ajuin – 18
Rundstartaar – Dooier – Courgette 18
Zeeuwse Mosselen – Kimchi – 18
Gegrilde Langoustine (2 stuks) – 30

VAN DE GRILL

BBQ wilde zeebaars – Gepofte pei – Gerookte aardappelpuree – 34
Ribeye – Ciminchuri – Sla – Kriel – Kruiden Mayo – 44
Traag gegaard buikspek – Kappers – Gerookte aardappelpuree – 33
Lamschouder – Platbrood – Aubergine – Yoghurt – 23

DESSERTEN

Dame Blanche – 12
Zuurdesem wafel – Framboos – Zure room – 12
Gegrilde abrikoos – Moerasspirea – 12
Ananas op spit – Vanille ijs – 12